• Werdol Kopervrij Onderwaterverf Rood Helder 2 Liter
- Epifanes Werdol Kopervrij
- Merk: Epifanes
- Merk: Werdol
- Kopervrij
- Onderwaterverf
- Kopervrije Onderwaterverf
- Uitstrijkvermogen Per Liter: 10 m2
- Inhoud: 2 Liter
- Kleur: Rood Helder

Werdol kopervrij is een half-synthetische onderwaterverf op basis van alkydhars en colofoniumhars. Bevat geen koper, koperverbindingen of tin. Voorkomt algemene vervuiling van het onderwaterschip en beschermt onderwaterverven op basis van bitumen op de wind/waterlijn tegen inwerking van UV en verontreinigingen in het oppervlaktewater. De laatste laag van Werdol Kopervrij moet tussen 4 uur en maximaal 7 dagen voorr de tewaterlating worden aangebracht.

Geschikt voor houten, stalen, aluminium en polyester onderwaterschepen in combinatie met de geschikte primers

Toepassing: Als laatste laag over traditionele onderwatersystemen op basis van teer of bitumen. Ook toepasbaar op Epifanes Underwaterprimer, Epifanes Black Bottom en bestaande synthetische antifoulings. Werdol Kopervrij is geschikt voor zoet water en voor kortstondig verblijf op zout water.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Werdol Kopervrij Onderwaterverf Rood Helder 2 Liter

  • Model: 50-257080
  • Beschikbaarheid: 2-5 Dagen
  • €81,20
  • €72,25


Gerelateerde producten

Tags: epifanes, epifanes kopervrij, werdol, werdol kopervrij, kopervrij onderwaterverf, kopervrije onderwaterverf, onderwaterverf, epifanes onderwaterverf, werdol onderwaterverf, onderwaterverf kopervrij, epifanes werdol, werdol epifanes, kopervrije antifouling, antifouling kopervrij