Besto Redding

Besto

Meer dan 85 jaar kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke reddingmiddelen voor de Watersport en de Scheepvaart.

Watersporters met aandacht voor veiligheid kiezen voor de vesten van Besto.

Besto voert al jaren de top aan in zwem en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continue perfectionering van de pasvorm van onze vesten.

Alle vesten zijn goedgekeurd volgens de laatste Europese normen en eisen en dragen stuk voor stuk dus ook de CE markering.

Door alleen met topmaterialen te werken en een goedgekeurd kwaliteitssysteem volgens de Directive 96/98 EC te hanteren, waarbij een zeer strenge eindcontrole op de vesten plaatsvindt, wordt een hoge kwaliteit afgedwongen. Het Besto kwaliteitssysteem en onze medewerkers worden elk jaar door een onafhankelijke instantie (Bureau Veritas) getest en gekeurd. Op deze wijze is Besto in staat de comfortabele, attractieve, kwalitatief goede en veilige Besto vesten te maken die aan de hoogste eisen voldoen. Besto biedt een ruime keuze in vesten in diverse modellen, dessins en toepassingsgebieden voor het hele gezin. Met Besto zwem- en reddingvesten kunt u comfortabel het water op en zijn u en uw gezin maximaal uitgerust voor een eventueel ongewenst verblijf in het water.

Besto vesten zijn goedgekeurd door de volgende gerenommeerde instanties:

TNO Holland
Fleetwood Testing laboratory UK
Nederlanse Scheepvaart Inspectie
Bureau Veritas Rotterdam/Parijs
Force Technology


Website Besto