• Hempel Hempaspeed TF Zwart 750 ml
De Hempaspeed TF is een biocide vrije antifouling die geschikt is voor alle wateren en ondergronden waaronder ook aluminium. Gloednieuwe technologie in onderwaterbescherming. De Hempaspeed TF combineert het biocide vrije van de Ecopower en de hydrogel technologie van de Silic One in 1 product. Geschikt voor alle wateren en ondergronden waaronder aluminium.

Het product is zeer gemakkelijk aan te brengen en heeft een gladde afwerking.

Systeem voor op bestaande antifouling lagen: De antifouling is gemakkelijk aan te brengen met 1 laag Hempel's Conversion primer als schakellaag. Vervolgens 2 lagen Hempaspeed TF aanbrengen om voor een perfecte bescherming het gehele vaarseizoen.

Nieuw systeem: Voor een goede bescherming moet de ondergrond worden afgedicht met 2 lagen Hempel Light primer, 1 laag Conversion primer, en om het systeem af te maken 2 lagen Hempaspeed TF.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hempel Hempaspeed TF Zwart 750 ml

  • Model: 70-951078
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €51,40
  • €43,78


Gerelateerde producten

Tags: hempel, hempel antifouling, hempel hempaspped, hempaspped hempel, antifouling hard, koperhoudend, aangroeiwerend, anti-aangroeimiddel, zelfslijpende antifouling, zelfslijpend, zelfslijpende, traagzelfslijpend, biocidevrij, biocide vrij, antifouling biocide