• Plastimo Reddingsvest Pilot 165 II Rood
- Plastimo Automatisch Reddingsvest
- Merk: Plastimo
- Type: Pilot 165 II
- Kleur: Rood
- Materiaal: Polyester
- Voorzien van kunststof klikgesp
- Opblaasmechanisme : Automatisch
- CO2 Patroon: 33 Gram
- Systeem: United Moulders MK5
- Drijfvermogen : 165 N
- Goedkeuring : ISO 12402-3

De Plastimo Pilot 165 II is de allrounder en geschikt voor alle watersport activiteiten. Een zeer comfortabel en lichtgewicht opblaasbaar reddingsvest.

Ergonomisch ontwerp, elegant en modern: zeer flexibel en nauwsluitend voor een perfecte pasvorm voor een actieve crew. Slank gesneden met geoptimaliseerd vouwen: precies de juiste mate van compactheid om flexibiliteit te behouden.

Buitenhoes met ritssluiting: perfecte afwerking en geweldige looks, opening van de buitenschaal alleen als dat nodig is. Biedt een betere bescherming van de luchtkamer en vermijdt het voortijdig openen van de buitenhoes. Gemakkelijk op te vouwen en opnieuw in te pakken bij controle of onderhoud.

Het verdient aanbeveling om de smeltcapsule jaarlijks te vervangen bij normaal recreatief gebruik. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u het vest echt nodig hebt. Langdurige opslag en vochtinwerking kan de levensduur beinvloeden.

Werking:
Automatische reddingsvesten zijn voorzien van een ingebouwde automaat met CO2 patroon die het vest automatisch kan opblazen. Dit opblazen mag natuurlijk alleen gebeuren als iemand met het vest te water raakt en mag het vest zich niet spontaan opblazen. De automaat wordt daarom 'gezekerd' door een zouttablet.

Door aanraking met water smelt de zouttablet onmiddellijk, hierdoor activeert de automaat en blaast het vest zich op. Dit smelten van de tablet en het opblazen vindt in luttele seconden plaats. Buiswater en regen kunnen de automaat natuurlijk niet activeren, de automaten zijn hiertegen beschermd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Plastimo Reddingsvest Pilot 165 II Rood

  • Model: 88-353010
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €103,00
  • €60,00


Gerelateerde producten

Tags: plastimo, plastimo reddingsvest, plastimo automatisch reddingsvest, plastimo pilot 165 II, reddingsvest plastimo, pilot 165 II, plastimo inflatable lifejacket, reddingsvest, 300n, 150n, 160n, 165n, 170n, newton, automatisch reddingsvest, plastimo inflatable, inflatable lifejacket, opblaasbaar vest, opblaasbaar reddingsvest, reddingsvest, veiligheidsvest, automatic vest, vesten, reddingsvest, opblaasbaar vest, reddingsvest, veiligheidsvest, automatic, automatisch reddingsvest, vesten, drijfvermogen