• Maas Drinkwaterpomp 12 Volt 10 Liter
- Maas Drinkwaterpomp
- Merk: Maas
- Type: 700
- Voltage: 12 Volt
- Liter per minuut: 10 Liter
- Druk: 2,4 bar ( 35 PSI )
- Wattage: 27 Watt
- Verbruik: 2,2 Ampere
- Waterdicht: IP68
- Inclusief doorzichtfilter / waterfilter
- Slangaansluitingen: 2x 13 mm ( haaks + recht )
- Afmetingen: 205 x 188 x 90 mm ( L x B x H )

De Maas 1000 is een 12 Volt drukwaterpomp. De waterpomp zorgt ervoor dat het water door de leidingen gaat stromen zodra er vraag is naar water uit bijvoorbeeld een kraan of douche, maar ook bij het spoelen van het toilet.

Met deze pomp heb je in heel je boot, camper of caravan een goede stabiele waterdruk.

De waterpomp is eenvoudig te installeren door de montage voetjes op de gewenste plaats vast te schroeven. De drukpomp is te plaatsen buiten de watertank op een makkelijk te bereiken plek. De montage voetjes zijn gekozen voor het isoleren van de pomp van het montage oppervlak. Hierdoor worden trillingen en geluid tot een minimum beperkt.

De aansluiting met de flexibele leidingen is eenvoudig gemaakt met de bijgeleverde rechte en haakse koppelstukken en filter met snelkoppelingen.

De waterpomp zuigt water aan uit de tank. De pomp wordt geactiveerd wanneer de druk wegvalt in de leiding en de kraan dus open is. De waterpomp zuigt het water aan van de watertank en pompt dit met druk naar waar de vraag naar water is (kraan/douche/toilet).

De drukwaterpomp heeft weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Een thermische beveiliging gaat overbelasting tegen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Maas Drinkwaterpomp 12 Volt 10 Liter

  • Model: 49-701025
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €64,99


Gerelateerde producten

Tags: maas, maas 1000, maas drinkwaterpomp, maas waterpomp, maas drukpomp, maas pomp, maas waterdruksysteem, 12 volt pomp, 12 volt drinkwaterpomp, 12 volt maas pomp, 24 volt pomp, 24 volt maas pomp, 24 volt drinkwaterpomp, drinkwaterpomp, waterpomp, pomp water, drukpomp, drukwaterpomp, waterdrukpomp