• Dometic / Waeco Koelkasten

Dometic / Waeco Koelkasten

Dometic CRX Koelkasten.

De veelzijdige nieuwe CRX koelkast is de eerste en enige maritieme koelkast met een uitneembaar vriesvak.

De veelzijdige nieuwe CRX koelkast is de eerste en enige maritieme koelkast met een uitneembaar vriesvak, waarmee booteigenaren de beschikking krijgen over een unieke 3 in 1 oplossing in 1 enkele behuizing.

Het baanbrekende, gepatenteerde design stelt gebruikers in staat het vriesvak snel te verwijderen, waardoor de CRX verandert in een koelkast met een grotere capaciteit. Ook kan de temperatuur van de gehele unit worden verlaagd tot -8 graden zodat hij alleen als vriezer werkt.

De CRX is voorzien van een vlak gemonteerd, elektronisch geregeld thermostaatbedieningspaneel in de zijwand in het interieur voor een nauwkeurige soft touch-instelling van de temperatuur, en van een krachtige elektronische compressor met drie snelheden voor maximale prestaties en een zo laag mogelijke geluidsproductie.

De slanke, modern vormgegeven WAECO CRX is leverbaar met een roestvrijstalen deur of met een standaard deur in de volgende maten: CRX-50 – 45 liter, CRX-65 – 57 liter, CRX-80 – 78 liter, CRX-110 – 109 liter en CRX-140 – 136 liter. (CRX-110 en CRX-140 heeft geen uitneembaar vriesvak)


Reacties

Note: HTML is not translated!