Rubberboot UV SpuitWax is een wax op basis van een mix van Polymeren.De Sjippie RSW is een beschermende wax die gebruikt wordt na de toepassing van de Sjippie rubberboot reiniger.De Sjippie RSW is in staat om Rubberboten van PVC en met name Hypalon, na de intensieve schoonmaak goed te beschermen. Door het gebruik van Sjippie RSW zal het oppervlak minder snel vervuilen en verouderen. Product is onbeperkt houdbaar mits vorstvrij bewaard. Advies: Buiten bereik van kinderen houden. Dit product is onbeperkt houdbaar mits vorstvrij bewaard. Lees de extra tips / instructies aandachtig door.

Spuit de Sjippie RC op een nat oppervlak, laat het even inwerken en masseer Sjippie RC in met de Sjippie Scrubby. De Sjippie Scrubby zorgt voor optimale reiniging in/op oneffen oppervlak en brengt geen schade aan. Werk op het oppervlak van onder naar boven dit is om lekstrepen te voorkomen. Het oppervlak ernaast wordt vanzelf meegenomen door de Sjippie Scrubby. Na wassen en afspoelen hoeft u het oppervlak niet droog te maken, u kunt direct met de Rubberboot Spuitwax-UV aan de slag.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Sjippie Rubberboot Pakket

  • Model: 14-202030
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €33,99


Gerelateerde producten

Tags: sjippie, sjippie rubberboot spuitwax, sjippie uv-wax rubberboot, sjippie rubberbootreiniger, sjippie rubberboot reiniger, rubberbootreiniger, rubberboot reiniger, rubberboot wax, rubberboot uv-wax