- Lockk Buitenboordmotorslot
- Merk: Lockk
- Type: OBL1
- Voor buitenboordmotoren t/m 30 PK
- Anti diefstal slot
- Knevelmontage
- Dekt beide knevels volledig af
- Eenvoudig te monteren
- Kan tijdens het varen blijven zitten
- Trillingsvrij
- Materiaal: RVS 316
- Geen vibraties door 3M Patches
- SCM goedgekeurd
- CCV goedgekeurd
- Keur: SCM / MP03
- Inclusief 3 sleutels
- Gewicht: 1100 gram
- Afmetingen: 258 x 52 x 58 mm ( L x B x H )

Dit Lockk buitenboordmotorslot OBL1 is voorzien van een SCM certificering en daarmee een een buitenboordmotorslot dat door verzekeraars is toegestaan*.

Dit buitenboordmotorslot is een slot bedoeld voor knevel montage. Het is dus een slot dat over de knevels van de spindels van uw buitenboordmotor wordt aangebracht.

Het unieke van dit slot is dat het gebruikt kan worden tot 30 pk buitenboordmotoren, daar waar andere merken 2 verschillende sloten nodig hebben.

Bovendien is het slotmechanisme zo ontworpen dat er geen misverstand kan bestaan of het slot nou open of dicht is. Tijdens het varen kunt u dit buitenboordmotorslot gewoon laten zitten.

Om rammelen te voorkomen worden er neopreen patches van 3M meegeleverd die u in het slot kan aanbrengen.

Dit slot is in principe geschikt voor motoren tot 30 pk maar controleet altijd de maatvoering. Het kan zijn dat er motoren zijn van 30 pk waarop dit slot niet past. Het aantal PK's is slechts een richting.

De maatvoering laat zien wat de maten zijn van het slot en de uitsparingen van het slot. Om te bepalen of het buitenboordmotorslot past meet u de buitenmaten van de spindels (buitenzijde draadeind tot buitenzijde draadeind). Deze maat is bepalend of het slot past.

Sloten hebben vooral bij aanraking met water onderhoud nodig, dus geef uw slot de nodige aandacht voor, tijdens en na het seizoen.

* Verzekering
Raadpleeg ook altijd uw verzekeringsagent of papieren en check of dit slot met SCM goedkeuring ook door uw verzekeraar is toegestaan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Lockk Buitenboordmotorslot SCM Knevelmontage OBL1

  • Model: 82-101015
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €104,50
  • €93,50


Gerelateerde producten

Buitenboordmotorslot RVS

Buitenboordmotorslot RVS

€35,99 €44,93
Hangslot Messing 20 mm

Hangslot Messing 20 mm

€1,00 €2,25
Hangslot Messing 40 mm

Hangslot Messing 40 mm

€2,00 €3,95
Hangslot Messing 50 mm

Hangslot Messing 50 mm

€3,00 €5,75

Tags: lockk, lockk obl1, lockk buitenboordmotorslot, lockk slot, obl1, buitenboordmotorslot, goedgekeurd slot, scm goedgekeurd, ccv goedgekeurd, buitenboordmotor slot, motorslot, bbm slot, antidiefstalslot, knevelslot, boutslot, knevelmontage, boutmontage