- Gelplane ProScraper
- Krachtige verfkrabber met mes
- Materiaal: Kunststof
- Kleur: Geel
- Met stofzuigeraansluiting
- Verwijder antifouling, lak, grond en epoxyverf
- Verminder inspanningen en gezondheidsrisico's
- Reservemesjes verkrijgbaar

De Gelplane ProScraper wordt standaard geleverd met 1 mesje, exra mesjes zijn apart verkrijgbaar.

De Gelplane ProScraper is een oerdegelijke verfschraper met een aansluiting voor een stofzuiger. Het mes is erg scherp en staat onder een hoek, zodat u met uw tweede hand druk op de ProScraper kunt uitoefenen.

De Gelplane ProScraper is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige antifouling, grondverf, primer, vernis en epoxyverf van uw boot.

Door het aansluiten van een stofzuiger voorkomt u schadelijke ronddwarrelende vlokken en deeltjes verf. Het gebruik van een mondkapje wordt daardoor overbodig en u hoeft de verfresten niet op te ruimten.

De Gelplane ProScraper is gemaakt van lichtgewicht en hitte bestendig nylon. Hij kan daardoor ook gebruikt worden in combinatie met een hetelucht pistool. De efficientie van het afkrabben wordt daarmee verder verhoogd.

De Gelplane ProScraper vermindert de benodigde inspanning en verhoogt de snelheid bij het onderhoud van uw onderwaterschip. Bovendien nemen milieu- en gezondsheidsrisico's door de schadelijks substanties van antifouling en verf af.

Moet u veel antifouling of verwijderen ? Wij verkopen ook reservemesjes voor de Gelplane ProScraper.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gelplane Proscraper / Vacuumschraper

  • Model: 50-395010
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €51,40
  • €34,75


Gerelateerde producten

Tags: gelplane, gel plane, gelplane vacuumschraper, vacuumschraper, proscraper, gelcoat schraper, stofafzuiging, schraper met stofafzuiging, proscraper, pro scraper, gelplane proscraper, reservemes gelplane, vacuumkrabber